DOLAR 32,2632 0.01%
EURO 34,8554 0.42%
ALTIN 2.420,501,15
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şimdi Trend Olan En İyi 17 Kesik Üst ve Elbise

Şimdi Trend Olan En İyi 17 Kesik Üst ve Elbise

ABONE OL
Haziran 20, 2023 20:12
Şimdi Trend Olan En İyi 17 Kesik Üst ve Elbise
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Us Weekly’nin bağlı ortaklıkları vardır, bu nedenle ürün ve hizmetlere yönelik bazı bağlantılar için tazminat alabiliriz.

Joey’in ünlü sloganından alıntı yapmak için Dolu ev, “Kesmek. BT. Dışarı!” Yaparsak aldırma! Bu yaz, sevdiğimiz bir görünüm kesikler. Fazladan bir cilt göstermenin bazı faydaları vardır: sıcak bir günde hava akışının yanı sıra görsel merak uyandırır. Bir kesik, göz kırpmanın giysi kişileştirmesi gibidir. Biraz baştan çıkarıcı, oldukça cilveli, tamamen klas!

Yazlık gardırobunuzu modaya uygun üstler ve arsız kesimli elbiselerle renklendirin. Aşağıdaki 17 favori bulgumuzu satın alın!

Üstler

1. Bu seksi tek omuzlu body ile ilgi odağı olun! Uyarı: Bu kesme tankı hakkında sonsuz iltifat alacaksınız. Alışveriş yapanlar bu topun süper yumuşak, esnek ve gurur verici olduğunu söylüyor – sadece 26 $!

2. Bu uzun kollu bluzu sonbahar ve kış aylarında da giymeyi planlıyoruz! Büstün hemen yanındaki kesik, mükemmel bir peekaboo – başlangıçta 26 dolar, şimdi sadece 23 dolar!

3. Büküm ve bağırmak! Nervürlü örgü malzemeden üretilen bu straplez, önü burgulu üst tamamen moda – sadece 22 $!

4. Bu asimetrik örgü kısa üst, zarif bir şekilde açık ama yine de zevkli. Gen Z bu görünümü onaylar – sadece 24 dolar!

5. Müşteriler, bu çapraz askılı üst kısmın kalın, yüksek kaliteli kumaştan yapıldığını söylüyor. Ateşli bir randevu veya gece için çok sıcak bir görünüm – sadece 23 dolar!

6. Revolve’den gelen bu uzun kollu body, boyundan bağlamalı vurgulu bağları olan büzme ipli bir göğüs kesimine sahiptir – sadece 58 $!

7. Randevu gecesi için vazgeçilmezimiz siyah bir tulum! ASTR the Label’ın bu asimetrik seçeneği, bir anahtar deliği kesimine ve omuzdan açık kesime sahiptir – sadece 74 $!

8. Anthropologie’nin bu dantelli bluzu çok şık! Bir müşteri, “Bu üst çok benzersiz ve çok muhteşem! Pek çok farklı şeyle eşleştirilebilir ve çok kadınsı. Gittiğiniz her yerde dikkatleri üzerinize çekeceğinizden emin olun!” – sadece 138 dolar!

Elbiseler

9. Şerbet tarzı! Ortası kesik ve yan yırtmaçlı bu pembe ve turuncu midi elbise, olduğundan çok daha pahalı görünüyor – sadece 33 dolar!

10. Bu çapraz belli mini elbise, aylardır istek listemizin başındaydı! Dalgalı kollar ve katmanlı etek, bu elbiseyi çok gurur verici kılıyor – sadece 40 dolar!

11. Sıcağı getiren bir tatil elbisesine mi ihtiyacınız var? Bu dolgulu omuz maksi elbise şaşırtıcı derecede rahat ve gurur verici – başlangıçta 47 dolar, şimdi sadece 33 dolar!

12. Bu yüksek boyunlu midi elbisenin yan kesikleri çok mütevazı. Müşterilerden biri fışkırarak, “Peekaboo yan kesimlerine ve ön yarığa bayıldım. Nasıl göründüğüne bağlı olarak giyilip giyilebilen çok güzel bir elbise. Yaz için mükemmel” — sadece 43$!

13. Meredith Blake’in yaz mevsimi. Ebeveyn Tuzağı! Beyaz süslemeli bu siyah, vücudu saran kesik elbise sessiz bir lüks sunuyor – başlangıçta 24 dolar, şimdi sadece 23 dolar!

14. Shein’den bu kesik maksi elbise, Cult Gaia’nın kült-favori stiliyle neredeyse aynı görünüyor! Bir plaj tatili için çok rüya gibi – başlangıçta 32 dolar, şimdi sadece 29 dolar!

15. Bu çarpıcı kesikli elbiseyi TikTok FYP’mizin her yerinde gördük! Pembe ve turuncu tonlarında, gün batımından ilham alan bu maksi göz alıcıdır. Bir yorumcu, “Kocam bana onu iki kez giydiğimde duman gibi göründüğümü ve eğrileri GÜZEL bir şekilde düzleştirdiğini söyledi. Ben bir DD beden üstüyüm ve kızları mükemmel bir göğüs dekoltesiyle güzel ve sıkı tutuyor ”- sadece 30 dolar!

16. Sırt dekoltesiyle tamamlanan bu katmanlı dökümlü maksi elbise, akla gelebilecek her mücevher tonunda geliyor – sadece 40$!

17. The Drop’tan bu kabarık kollu maksi elbise, son derece muhteşem! Bir incelemeye göre, “Bu elbise GÜZEL! Kumaş mükemmel ağırlıkta… ince değil, çok kalın değil. Kesikler çok gurur verici! – sadece 60 dolar!

Alışveriş yapılmadı mı? Aşağıda favori ürünlerimizden daha fazlasını görün:

Bu gönderi size Us Weekly’nin Shop With Us ekibi tarafından getirildi. Bizimle Alışveriş ekibi, düğün-konuk kıyafetleri, çantalar, büyük beden mayolar, kadın spor ayakkabıları, gelin şekillendiricileri ve hayatınızdaki herkes için mükemmel hediye fikirleri gibi okuyucularımızın ilginç ve faydalı bulabilecekleri ürün ve hizmetleri öne çıkarmayı amaçlamaktadır. Bununla birlikte, ürün ve hizmet seçimi, hiçbir şekilde Us Weekly veya gönderide adı geçen herhangi bir ünlü tarafından onaylandığı anlamına gelmez.

Bizimle Alışveriş Yap ekibi, test etmek için üreticilerden ücretsiz olarak ürün alabilir. Ayrıca Us Weekly, bir bağlantıya tıkladığınızda ve ardından bir makalede yer alan ürünü satın aldığınızda, hakkında yazdığımız ürünlerin üreticisinden tazminat alır. Bu, bir ürün veya hizmetin öne çıkarılıp çıkarılmadığına veya önerilmediğine ilişkin kararımızı yönlendirmez. Shop With Us, reklam satış ekibinden bağımsız olarak çalışır. Geri bildiriminizi [email protected] adresine bekliyoruz. Mutlu alışveriş!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.