DOLAR 32,3100 0.56%
EURO 35,1956 0.14%
ALTIN 2.246,190,87
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sanatçı Can Büyükberber’in Yeni BMW iX’ten İlham Alarak Tasarladığı Eseri ‘’Monolit’’  CI Bloom’da Sergilendi
  • 46Haberler
  • Teknoloji
  • Sanatçı Can Büyükberber’in Yeni BMW iX’ten İlham Alarak Tasarladığı Eseri ‘’Monolit’’ CI Bloom’da Sergilendi

Sanatçı Can Büyükberber’in Yeni BMW iX’ten İlham Alarak Tasarladığı Eseri ‘’Monolit’’ CI Bloom’da Sergilendi

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu BMW’nin elektrikli mobilite alanındaki amiral gemisi Yeni BMW iX, 12-15 Mayıs tarihleri arasında CI Bloom Çağdaş Sanat Fuarı’nda sergilendi. Sanatçı Can Büyükberber’in Yeni BMW iX için tasarladığı, görsel ve işitsel deneyim sunan sanat eseri ‘Monolit’ de fuar alanında ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

ABONE OL
Mayıs 17, 2022 09:21
Sanatçı Can Büyükberber’in Yeni BMW iX’ten İlham Alarak Tasarladığı Eseri ‘’Monolit’’  CI Bloom’da Sergilendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çağdaş sanatın ülkemizdeki en önemli buluşma noktası Contemporary İstanbul (CI) tarafından, bu yıl ilk kez düzenlenen bahar fuarı CI Bloom, BMW Türkiye’nin katkılarıyla sanatseverlerle buluştu. Göz alıcı tasarımı ve en son teknolojileriyle BMW’nin gelecek vizyonuna ışık tutan tamamen elektrikli Yeni BMW iX de 12-15 Mayıs tarihlerinde CI Bloom Çağdaş Sanat Fuarı’nda görücüye çıktı.

 

Multidisipliner sanatçı Can Büyükberber’in Yeni BMW iX için özel olarak tasarladığı, görsel ve işitsel deneyimi bir arada sunan sanat eseri Monolit de fuarda ziyaretçilerle buluştu. Büyükberber’in Yeni BMW iX’in iç ve dış tasarımını bütüncül olarak ele aldığı ve otomobilin monolotik tasarım felsefesinden ilham alarak tasarladığı eseri, fuar boyunca otomobil tutkunları ile sanatseverleri bir araya getirdi. Tersane İstanbul’da gerçekleştirilen CI Bloom Çağdaş Sanat Fuarı’nda Yeni BMW iX ve Monolit fuara katılan 34 bin 700 kişi tarafından ziyaret edildi.

 

Oscar’lı besteci Hans Zimmer’in yeni nesil BMW elektrikli modelleri için geliştirdiği dijital sürüş sesleriyle tasarımını zenginleştiren Can Büyükberber, Yeni BMW iX’in elektrikli ruhunu teknoloji ve sanatla duyusal bir eser olarak yorumladı. Tamamen elektrikli Yeni BMW iX, hazırlanan monolitik çalışma ile fütüristik çizgilerini hareket, form ve ışığın estetik birlikteliğiyle mekânsal bir deneyime dönüştürdü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.