DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22396551,01%
İstanbul
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SAG-AFTRA’dan Fran Drescher, Kim K. Pic, Promosyon Gezisi İçin Eleştiri Yaptı
  • 46Haberler
  • Magazin
  • SAG-AFTRA’dan Fran Drescher, Kim K. Pic, Promosyon Gezisi İçin Eleştiri Yaptı

SAG-AFTRA’dan Fran Drescher, Kim K. Pic, Promosyon Gezisi İçin Eleştiri Yaptı

ABONE OL
Temmuz 13, 2023 21:30
SAG-AFTRA’dan Fran Drescher, Kim K. Pic, Promosyon Gezisi İçin Eleştiri Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Fran Drescher, Kim Kardashian'ın Resmine Eleştiri Yaptı

Fran Drescher ve Kim Kardashian Matt Baron/BEI/Shutterstock; Abaca Basın/INSTARimages

GÜNCELLEME 13/07/23 17:30 — Birlikte selfie çektikleri için tepkilerle karşılaştıktan sonra kim Kardashian Screen Actors Guild müzakerelerinin ortasında, fran drescher endişeleri dile getirdi.

“Ben bir moda şirketinin marka elçisiyim, Kim de öyle. Drescher, 13 Temmuz Perşembe günü SAG-AFTRA için düzenlediği basın toplantısında, tanıtım fotoğrafı çekilmeden önce Kim ile yalnızca birkaç saniye önce tanışmıştım. “Bir partide olmakla ya da eğlenmekle ilgisi yoktu, mutlak bir işti. … Bu bir iş ve biz de bunu yapıyoruz.”

Uluslararası gezideyken sendikayla çalışmaya devam ettiğini de belirtti. “Gece 10:30’da etkinlikten ayrılıp otel odama gider ve Zoom’u arardım. Üç farklı saat diliminde gece gündüz çalıştım” diyen Drescher, yakın zamanda Florida’daki ailesini de ziyaret ettiğini belirtti. “Arkamda duran herkesin arkamda olduğunu düşünüyorum.”

SAG-AFTRA o zamandan beri bir aktör grevine izin verdi.

Aşağıdaki orijinal hikaye:

SAG-AFTRA başkanı fran drescher Dolce & Gabbana’nın Alta Moda defilesine katıldığı için eleştiri yağmuruna tutuldu. kim Kardashian Birliğin büyük stüdyolarla müzakeresi öncesinde.

65 yaşındaki Drescher, 9 Temmuz Pazar günü, sendikanın Sinema ve Televizyon Yapımcıları Birliği ile sözleşme müzakereleri için son teslim tarihini doldurmasından günler önce, İtalya’nın Puglia kentinde yıldızlarla dolu bir etkinlikte fotoğraflandı. 42 yaşındaki Kardashian, Drescher ile poz verdiği bir fotoğrafını paylaştıktan sonra, bazı gözlemciler Drescher’in müzakerelere olan bağlılığını sorguladı.

“Bakın – kimsenin özel bir hayatı olamaz demiyorum,” aktris Briana şapkası 10 Temmuz Pazartesi günü tweet attı. “Ve ben tatil yapılamaz demiyorum. Ancak onlarca yılın en önemli müzakeresinin ortasındayız ve WGA kardeşlerimiz hayatları için savaşmanın 70. günündeler. Buradaki optikler *gerçekten* berbat. Daha iyisini yap.”

Narcos: Meksika aktör Lenny Jacobsonkendi adına bir tweet’e şunları ekledi: “İtalya’dan olası grevimizi müzakere etmek @frandrescher @sagaftra garip bir strateji gibi görünüyor.”

Bu arada bir SAG-AFTRA temsilcisi, Drescher’in İtalya’da Dolce & Gabbana için “marka elçisi” olarak çalıştığını söyledi.

Sözcü Pazartesi günü yaptığı açıklamada, “Bu, müzakere komitesi tarafından tamamen bilinen bir taahhüttü” dedi. “Her gün şahsen veya video konferans yoluyla müzakerelerde bulunuyor. Başkan Drescher, üç zaman diliminde fiziksel olarak zorlu bir programı yönetiyor, müzakereleri denetliyor ve her gün yerinde çalışıyor ve aynı zamanda ailesinin ihtiyaçlarını da yönetiyor. [Florida]. Amerika’ya dönüyor ve Los Angeles’ta yerde olacak. [Tuesday, July 11]ve müzakerelerimize başkanlık etmeye devam edeceğiz.”

SAG-AFTRA, geçen aydan beri Sinema ve Televizyon Yapımcıları Birliği ile görüşmeler yapıyor. Müzakereler, film ve TV projelerinde yapay zeka kullanımı ve akış için artan artık ödemeler de dahil olmak üzere birkaç kilit nokta üzerinde durdu. Yeni bir sözleşme müzakeresi için son tarih 12 Temmuz Çarşamba, gece yarısı PT. İki örgüt bir anlaşmaya varamazlarsa, SAG-AFTRA greve izin verebileceğini belirtti. Bu, aktörler sendikasının 1980’den beri ilk kez greve gitmesi olacaktı.

Bu arada Amerika Yazarlar Birliği, 2 Mayıs’tan bu yana aynı konuların çoğu nedeniyle grevde. SAG-AFTRA bir greve izin verirse, bu, 60 yıl sonra ilk kez her iki sendikanın da aynı anda greve gitmesi anlamına gelecek.

Hollywood’un çoğu, WGA grevi nedeniyle zaten kapatıldı, ancak prodüksiyon devam ediyor. ryan murphygösterisi Amerikan korku hikayesi belirgin bir şekilde devam etmiştir. FX dizisinin 12. sezonunda yer alacak olan Kardashian, diziyi çekmek için Mayıs ayında grev çizgisini aşmıştı.

57 yaşındaki Murphy, grevdeki yazarlar için 1,7 milyon dolarlık bir yardım fonuna katkıda bulundu, ancak eleştirmenler hala bunun nedenini sorguluyor. AHS diğer çekimler dururken üretime devam etti. Yazar, “Ryan Murphy’yi protesto etmek için burada değiliz, yazarsız ve yazarlar grevdeyken prodüksiyonun gerçekleşmesini protesto etmek için buradayız.” Josh Gondelman söylenmiş New York Times bu ayın başlarında AHS’nin çekim yaptığı stüdyonun önünde protesto ederken.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.