DOLAR 32,3346 0.16%
EURO 35,1743 -0.04%
ALTIN 2.240,05-0,14
BITCOIN 2102683-4,89%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mücahit Özcan: Tüm Rekorlara Talibim

Mücahit Özcan: Tüm Rekorlara Talibim

ABONE OL
Aralık 2, 2022 18:24
Mücahit Özcan: Tüm Rekorlara Talibim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun zamandır boks camiasının ve severlerinin dikkatini çeken Mücahit Özcan açıklamalarda bulundu.

Almanya’da yaşayan Türk asıllı Özcan, ‘’ 14 yaşında başlamış olduğum boks spor yaşantıma bir gün bile ara vermeden, çalışmış olduğum her bir önceki antrenmana göre daha da hedef koyarak bugünlere geldim. Almanya’da çıktığım karşılaşmalarda bir çok derece elde etme başarısına sahip oldum. Bu zamana kadar çıktığım karşılaşmaların biri hariç, hepsini kazanmış bir sporcuyum. Yapmış olduğum bu spor, benim gelecekte ki hedeflerimden ziyade artık tamamen yaşam tutkusu. ‘’ dedi.

Ailesinin de desteğini arkasına aldığını söyleyen Özcan, ‘’ Ailem benim en büyük destekçim. Annem ve babam ilk günden beri her an yanımda oldular. Ayrıyeten 5 kardeşim var ve hepsi benimle aynı heyecanı yaşayarak beni destekliyorlar. Bu anlamda kendimi şanslı hissettiğimi söylemeden geçemeyeceğim. Arkanızda destekçiniz olunca başarıda kaçınılmaz oluyor. Kırılabilecek tüm rekorlara talibim. ‘’ diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.