DOLAR 32,5372 -0.14%
EURO 35,0149 0.37%
ALTIN 2.429,570,27
BITCOIN 2063688-4,53%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

METT HOTEL & BEACH RESORT BODRUM’DA EĞLENCE VE ENFES MUTFAK DENEYİMİ İLE ÜNLÜ ATTIKO AÇILDI!     METT Hotel & Beach Resort Bodrum bünyesinde ilk kez açılan ATTIKO  Pan Asya mutfağını Bodrum’a taşıyor.
  • 46Haberler
  • Gündem
  • METT HOTEL & BEACH RESORT BODRUM’DA EĞLENCE VE ENFES MUTFAK DENEYİMİ İLE ÜNLÜ ATTIKO AÇILDI! METT Hotel & Beach Resort Bodrum bünyesinde ilk kez açılan ATTIKO Pan Asya mutfağını Bodrum’a taşıyor.

METT HOTEL & BEACH RESORT BODRUM’DA EĞLENCE VE ENFES MUTFAK DENEYİMİ İLE ÜNLÜ ATTIKO AÇILDI! METT Hotel & Beach Resort Bodrum bünyesinde ilk kez açılan ATTIKO Pan Asya mutfağını Bodrum’a taşıyor.

Dünyanın önde gelen turizm ve eğlence yatırım gruplarından Sunset Hospitality Group, markası METT Hotels&Resorts’un Türkiye’de geçen yaz açtığı ilk oteli olan METT Hotel & Beach Resort Bodrum’un ardından seçkin global markalarını da Bodrum’a taşımaya devam ediyor.

ABONE OL
Temmuz 4, 2022 07:22
METT HOTEL & BEACH RESORT BODRUM’DA EĞLENCE VE ENFES MUTFAK DENEYİMİ İLE ÜNLÜ ATTIKO AÇILDI!     METT Hotel & Beach Resort Bodrum bünyesinde ilk kez açılan ATTIKO  Pan Asya mutfağını Bodrum’a taşıyor.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

METT Hotel & Beach Resort Bodrum’un en muhteşem manzarasına karşı konumlanan lounge konseptli restoranı ATTIKO, Temmuz ayı itibariyle misafirleriyle birlikte eğlenmenin ve leziz yemekler sunmanın heyecanını yaşıyor.

 

Dubai’de Kasım ayında açılmadan önce hem Bodrum hem Dubai’de nefes kesici bir manzaranın ve eğlencenin merkezi olacak olan ATTIKO markası, eğlenceyi ilk olarak Bodrum sahillerine taşımanın heyecanını yaşıyor.

 

ATTIKO, gece başlamadan önce rahatlamak ve keyif yapmak için bir fırsat sunan şık bir lounge konsepti olarak karşımıza çıkıyor. Gün batımı kokteylleri ve Pan Asya mutfağından esinlenen lezzetler ile bu yaz sezonunda eğlencenin enfes mutfak deneyimleri ile buluştuğu vazgeçilmez bir lokasyonu olmaya aday.

 

ATTIKO, benzersiz konsepti ve Dolunay partileri ile bu yazın gözde adresleri arasında yer almaya hazırlanıyor. ATTIKO’da Pan Asian lezzetleri eşliğinde özel kokteyllerinizi yudumlarken, dolunay enerjisi ile keyfinize keyif katıyor olacaksınız.

 

ATTIKO, konuklarını METT Hotel & Beach Resort Bodrum’un sunduğu güzellikleri ile birlikte kutlamaya ve keşfetmeye davet ediyor.

 

METT HOTEL & BEACH RESORT, BODRUM

 

METT Hotel & Beach Resort Bodrum, Bodrum Marina’dan sadece birkaç dakika uzaklıkta, önünde apansız uzanan Ege’nin masmavi suları ile demir atan tekneler ve Güney kıyılarının keyfini çıkaranlar için benzersiz bir ortam sunan Haremtan Koyu’nda yer alıyor.

 

Zarif ve özenle tasarlanan 72 oda, 31 adet suite loft ve villası, mavi bayraklı plajı ile METT Hotel&Beach Resort konuklarına benzersiz bir deneyim sunuyor. Geniş teraslı loftların yanısıra, kendine özel havuzlu villaların yer aldığı otelde ayrıca, bir adet kapalı, bir adet infinity havuz, iki geleneksel Türk hamamı, MOI SPA ve RAISE Fitness&Wellness merkezleri de bulunuyor.

 

Oteldeki, uluslararası restoran konseptlerini dünya çapında hizmet kalitesiyle sunan, zengin bir yeme-içme ve eğlence anlayışı yer alıyor. Deniz kenarında, Bodrum atmosferinde sunulan provensal deneyimden modern İtalyan mutfağına kadar METT Hotel & Beach Resort Bodrum, kentteki yeme-içme sahnesini yeniden şekillendiriyor.

 

METT Social Living Hakkında

METT Social Living yaşamın sunduğu güzellikleri kutlayan Akdeniz’in rüya gibi noktalarından modern minimalist tasarıma, telaşsız hizmet tarzından içten bir eğlenme arzusuna kadar tüm karakterinde Akdeniz’in sade ve neşeli yaşam tarzından ilham alan konaklama ve yeme-içme deneyimleri sunarken sosyal hayatı tüm bunların kalbine yerleştiren bir marka. www.mettsocialliving.com

 

METT’in Kökeni: METT’in en büyük ilham kaynağı, Akdeniz yaşamının basit, dengeli mutluluğudur. Yer aldığı konum, güneşin dünyanın başka hiçbir yerinde doğmadığı güzellikte doğduğu ve toprağın, kayaların, suyun ve bitki örtüsünün karışımı, her fırsatta kartpostal değerinde manzaralar yaratır. Tüm bu unsurlar METT’in görsel kimliğinde yer almaktadır.

 

 

 

 

TOPRAK BİTKİ ÖRTÜSÜ GÜNEŞ SU

Sunset Hospitality Group Hakkında

2011 yılında kurulan Sunset Hospitality Group, uluslararası markalar ile gerçekleştirdiği iş birlikleri ve projeler ile, öncü restoran ve konaklama konseptleri geliştirerek dünya çapında benzersiz deneyimler sunan bir yatırım şirketidir. Benzersiz hizmet anlayışı ile yenilik ve kaliteye her zaman bağlı olan Sunset Hospitality Group bünyesinde, SUSHISAMBA, DRIFT Beach, Azure Beach, Ammos, Black Tap ve Luigia gibi markalar yer alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.