DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22355562,66%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kristen Bell, Dax Shepard, Jennifer Aniston ile Akşam Yemeği Yiyor, Daha Fazlası
  • 46Haberler
  • Magazin
  • Kristen Bell, Dax Shepard, Jennifer Aniston ile Akşam Yemeği Yiyor, Daha Fazlası

Kristen Bell, Dax Shepard, Jennifer Aniston ile Akşam Yemeği Yiyor, Daha Fazlası

ABONE OL
Temmuz 8, 2023 20:52
Kristen Bell, Dax Shepard, Jennifer Aniston ile Akşam Yemeği Yiyor, Daha Fazlası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi arkadaşlar gibisi yoktur ki Kristen Çan ve koca dax shepard çok iyi biliyor.

bu Güzel yer 42 yaşındaki şap, 7 Temmuz Cuma günü, çiftin kızları Delta, 8 ve Lincoln, 9 ile birlikte aile tatilinden Idaho’ya yaptıkları bir Instagram atlıkarıncasını paylaştı. birçok ünlü arkadaşı da dahil olmak üzere arkadaşlarıyla akşam yemeği.

Dışarıda, uzun gri bir masada gerçekleşen yemekte, Jennifer aniston, Courtney Cox, johnny mcdaid Ve Jason Bateman tablonun etrafında oturuyor. “Çok eğlenceli! ❤️59 yaşındaki Cox, Instagram yorumu aracılığıyla yazdı.

Muhtemelen Bell tarafından çekilen anlık görüntü, daha fazla ünlü konuk için Waldo nerede tipi bir görüntü işlevi görüyor. Shiri Appleby, Adam Scott, John Mulaney, Jimmy Fallon, Molly McNearney ve 48 yaşındaki Shepard, fotoğrafın daha gerisinde görülebiliyor.

Yayıncı “Yeni tarikatınıza katılmaktan heyecan duyuyorum” Jake Tappereşiyle birlikte katılanlar Jennifer Tapperyorumlarda alay edildi.

Grubun ne hakkında sohbet ettiğiyle ilgili daha fazla ayrıntı bir sır olarak kalırken, hayranlar tekil bir masanın etrafında oturan yeteneklerin miktarı konusunda endişeliydi.

Kristen Bell ve Dax Shepard Yıldızlarla Dolu Idaho Yemeğinin Keyfini Çıkardı: Hangi Ünlü Dostların Katıldığını Öğrenin
Kristen Bell/Instagram’ın izniyle

Bir sosyal medya kullanıcısı, “Kahretsin, bu bir efsaneler tablosu,” diye yanıtladı.

Bir diğeri ekledi: O yemekte koltuk koltuğa gitmek, sadece gülmeye devam eden bir hediyeydi.

Cuma toplantısı aynı zamanda Bateman, 54 ve karısı da dahil olmak üzere birkaç çift için bir randevu gecesiydi. Amanda AnkaScott, 50 ve eşi Naomi Scott40 yaşındaki Mulaney ve kız arkadaşı Olivia Munn.

43 yaşındaki Menekşe 2021’den beri komedyenle çıkan aktris, masanın arkasından görünmesini sağlamak için bir barış işareti bile gösterdi.

Munn daha önce hayranlara çiftin geçen ay dağlık eyalete yaptığı tatile bir göz atmıştı. “IDAHO”, 30 Haziran’da oğulları Malcolm ile birlikte Instagram’da atlıkarınca fotoğraflarına altyazı ekledi.

Kristen Bell ve Dax Shepard Yıldızlarla Dolu Idaho Yemeğinin Keyfini Çıkardı: Hangi Ünlü Dostların Katıldığını Öğrenin

Dax Shepard ve Kristen Bell. Kristen Bell/Instagram’ın izniyle

Mulaney, kız arkadaşı için tatlı bir doğum günü mesajının yanı sıra 3 Temmuz Pazartesi günü Idaho kaçamağına da bir göz attı. Instagram Hikayesi aracılığıyla “Aptallar gibi güldüğünüz, gençler gibi ebeveynlik yaptığınız ve her zaman gözlüklerinizi aradığınız (onlar kucağınızda) için bir yıl daha teşekkür ederim” diye yazdı. “Doğum günün kutlu olsun kızım.”

Munn ve Mulaney, eski eşinden ayrılmasının ardından ilk olarak Mayıs 2021’de birbirine bağlandı. Anna Marie Tendler. Kasırga aşklarının ortasında, bir sonraki kasım ayında dünyaya gelecek olan Malcolm’u beklediklerini öğrendiler.

Aynı grubun çoğu daha önce Ağustos 2022’de benzer bir akşam yemeği için bir araya gelmişti. Jimmy KimmelSwan Valley konutu. Bell, o sırada Instagram’a Bateman, Tapper, 54, Scott ve Shepard’ın dahil olduğu konuk listesini gösteren bir resim yükledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.