DOLAR 32,3482 0.27%
EURO 35,1625 0.04%
ALTIN 2.306,531,29
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kim Kardashian, Kendall Jenner’ın NBA Eski Sevgilisiyle Eğleniyor
  • 46Haberler
  • Magazin
  • Kim Kardashian, Kendall Jenner’ın NBA Eski Sevgilisiyle Eğleniyor

Kim Kardashian, Kendall Jenner’ın NBA Eski Sevgilisiyle Eğleniyor

ABONE OL
Haziran 6, 2023 03:31
Kim Kardashian, Kendall Jenner’ın NBA Eski Sevgilisiyle Eğleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kim Kardashian, Kendall Jenner'ın NBA Exes'in

Kim Kardashian ve Kendall Jenner. (2)

LOL’ler için burada! kim Kardashian kız kardeşine şaka yollu eğlenceli dürttü Kendall Jenner’ın gardırobundan geçmiş aşk hayatı.

43 yaşındaki KKW Beauty kurucusu, kendisinin ve 9 yaşındaki kızı North’un tatlı bir TikTok videosunu paylaşmak için 4 Haziran Pazar günü sosyal medyayı kullandı. Kardashian, kendisinin ve en büyük çocuğunun dans ettiği klibin altına “Saç zamanı” notunu düştü. Carlos Santana’nın Günlük saç kurutma rutinlerini yaparken “Maria, Maria”. (Kuzey’e ek olarak, Kardashians star çocukları Saint, 7, Chicago, 5 ve Psalm, 5’i eski kocasıyla paylaşıyor Kanye Batı.)

Sevimli video sırasında, keskin gözlü hayranlar, Hulu kişiliğinin ön tarafında “Kendall Başlangıç ​​Beşlisi” yazan siyah bir tişört içeren gardırop seçimini hemen fark ettiler. Gömlek ayrıca 27 yaşındaki Jenner’ın beş eski sevgilisiyle çevrili bir resmini de içeriyordu – Devin Booker, Ben Simmons, Blake Griffin, Ürdün ClarksonVe Kyle Kuzma – hepsi NBA için oynayanlar.

Pazar günkü video, Kardashian’ın grafiği ikinci kez kullandığını işaret ediyor. İlk olarak 3. sezon için bir fragman sırasında bakışı sallarken görüldü. Kardashiansgeçen ay prömiyeri yapılan.

Emaxwears tarafından tasarlanan tişört, 2019’da ortaya çıkan ve Jenner’ın yıllar boyunca beş basketbolcuyla çıktığını iddia eden bir memeye atıfta bulunuyor. Ancak model o zamandan beri söylentileri kapatmak için sosyal medyaya gitti.

2019’da Twitter aracılığıyla, 2018’den 2020’ye kadar çıktığı 26 yaşındaki Simmons ve yine 26 yaşındaki Booker ile olan ilişkilerine atıfta bulunarak “5 üzerinden 2 doğru, teşekkürler” diye yazdı.

818 Tequila’nın kurucusu, Booker ile ilk olarak Brooklyn Nets oyuncusuyla çifte randevuda tanıştı. Michigan yerlisi, kendi adına, bağlantılıydı Kylie Jenner’ın o zaman en iyi arkadaş Jordyn Woods o zaman.

Sırasında Bize Haftalık Şubat 2019’da şutör guard ve Woods’un ilişkisinin başarısız olduğu doğrulandı, Jenner ve Simmons, Şubat 2020’de ayrılana kadar aralıklarla çıkmaya devam etti.

Jenner, o sırada bir Calvin Klein kampanyasının kamera arkası videosu sırasında, “Birçok ilişki bana kendim hakkında daha çok şey öğretti, ki bu en değerli şey,” dedi. “Ve bir insandan veya bir ilişkiden ne istediğim gibi.”

O Nisan ayında, realite yıldızı Booker ile yalnız görüldü ve çift, Haziran 2022’deki ayrılmalarından önce iki yıldan fazla bir süredir birlikteydi. İki ay sonra kısa bir süre aşklarını yeniden canlandırmaya çalışsalar da, 2022 sonbaharında ilişkiyi sonsuza dek bıraktılar.

Ayrılıklarından aylar sonra, özel olarak bir kaynak söyledi Biz Phoenix Suns yıldızının hala eski sevgilisine karşı hisler beslediği. “Devin ara sıra hâlâ Kendall’ı düşünüyor ve bir parçası onu hâlâ özlüyor. Geleceğin ne getireceği hakkında hiçbir fikri yok ve zamanlamaları doğru olmasa da, [that] Bu, bir noktada gerçekleşemeyeceği anlamına gelmez, ”diye belirtti içeriden biri, sporcunun “onun tamamen üstesinden gelmediğini” açıkladı.

Kaynak, Booker’ın ile geri dönme “fikrine karşı” değildi. Kardashians ile tutmak şap, Jenner, görünüşe göre ilişki spekülasyonlarını ateşlediğinde yoluna devam etti. kötü tavşan Şubatta.

Bir kaynak, “Kendall ve Bad Bunny için işler gerçekten iyi gidiyor ve kesinlikle onunla uzun vadeli bir potansiyel görüyor” dedi. Biz Mayısta. “Onun eksiksiz bir paket olduğunu düşünüyor ve ona tam bir beyefendi gibi davranıyor.”

İçeriden biri, girişimcinin 29 yaşındaki “Party” rapçisinin kendine güveninden “gerçekten etkilendiğini” ve “birlikte harika vakit geçirdiklerini” kaydetti. Kaynak o sırada şunları ekledi: “Birçok düzeyde birbirlerini tamamlıyorlar ve onu her geçen gün daha iyi tanımaktan zevk alıyor.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.