DOLAR 32,5040 0.28%
EURO 34,5964 0.28%
ALTIN 2.475,89-0,28
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kanıt Prenses Charlotte, Taç Giyme Töreninde Mükemmel Abladır
  • 46Haberler
  • Gündem
  • Kanıt Prenses Charlotte, Taç Giyme Töreninde Mükemmel Abladır

Kanıt Prenses Charlotte, Taç Giyme Töreninde Mükemmel Abladır

ABONE OL
Mayıs 6, 2023 11:28
Kanıt Prenses Charlotte, Taç Giyme Töreninde Mükemmel Abladır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

9 yaşındaki, büyükbabasının sekiz Onur Sayfasından biri olarak hizmet veren taç giyme töreninde özel bir rolü vardı. Altın iplik ve düğmelerle kaplı kırmızı bir üniforma ve bir çift beyaz eldiven giyen George, açılış alayı sırasında Charles’ın cübbesini Abbey’e taşıdı ve tören sırasında kilise katında durdu.

Tahtın ilk varisi olan William, tören sırasında babasına Stole Royal ve Robe Royal’i takdim etme özel şerefiyle de görevlendirildi.

Katılan diğer aile üyeleri dahil Prens Harrykimin karısı meghan markle ABD’de çocuklarıyla birlikte kaldılar, Archie Ve Lilibet23 ay, Archie’nin 4. doğum gününe denk geldiğinden, Prenses Anne, Prens Andrew, James Ve Pippa Middleton, Prenses Eugenie ve koca jack brooksbank Ve Prenses Beatrice ve koca Edoardo Mapelli Mozzi.

Charles’ın taç giyme töreninde George, Charlotte ve Louis’in her bir sevimli fotoğrafını görmek için okumaya devam edin.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.