DOLAR 32,5784 0.11%
EURO 35,0293 0.51%
ALTIN 2.431,390,35
BITCOIN %
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hotel İşletmecisi Selami Akay’dan Avrupa Hedefli Yatırım Projeleri
  • 46Haberler
  • Gündem
  • Hotel İşletmecisi Selami Akay’dan Avrupa Hedefli Yatırım Projeleri

Hotel İşletmecisi Selami Akay’dan Avrupa Hedefli Yatırım Projeleri

İş dünyası, çok geniş bir yelpazeyi ifade ediyor. Bu dünyada başarı sağlayan genç girişimci Selami Akay, çalışmaları ve yepyeni fikirleri ile dünyaya hitap etmeye devam ediyor.

ABONE OL
Temmuz 5, 2022 08:56
Hotel İşletmecisi Selami Akay’dan Avrupa Hedefli Yatırım Projeleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş dünyası, çok geniş bir yelpazeyi ifade ediyor. Bu dünyada başarı sağlayan genç girişimci Selami Akay, çalışmaları ve yepyeni fikirleri ile dünyaya hitap etmeye devam ediyor. Hotel işletmecisi olarak başladığı iş dünyasında şimdilerde oteller zinciri sahibi olan Selami Akay, yatırım dünyasında da adından söz ettiriyor.

Çocukluğundan bu zamana hayatta başarılı olma adına çalışmalar yaptığını ifade eden Selami Akay, gençlere de özel ve değerli önerilerde bulunuyor. Özel hayatı ve çalışma hayatı hakkında bilgiler sunan Akay, çalışmanın hayat içindeki en önemli amaçları yerine getirdiğini belirtiyor.

Çalışma hayatı ve özel yaşamı ile ilgili bilgileri https://www.instagram.com/no_limit_salami/ linkinde sergiliyor. Başarılı iş insanı, bu çalışmalarıyla Avrupa dünyasına da hitap ediyor.

İş Adamı Selami Akay’dan Yeni İş Projesi ve İş Fırsatları

 Hayatta başarılı olmanın birçok şekli bulunur. Bu şekillerin tamamından bir nebze de olsa destek aldığını ifade eden Selami Akay, Avrupa iş dünyasında girişimci kişiliğiyle tanınıyor. Her yaştan bireye özel önerilerde bulunan genç iş adamı, yeni iş projeleriyle de gündeme bomba gibi düşmeye hazırlanıyor. İş dünyasında başarılı olmak isteyen gençler, Selami Akay’ın katkıları ile hedeflerine ulaşma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Selami Akay, bu alanda yapmış olduğu çalışmaları ve önerileri ile Türkiye dünyasına ve Avrupa iş dünyasında büyük katkılar sunuyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.