DOLAR 32,5568 0.02%
EURO 35,0361 0.43%
ALTIN 2.428,300,23
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Her Lokmada Sayısız Fayda Saklı

Her Lokmada Sayısız Fayda Saklı

Hoş sohbetlerin, yalnızlığın ve soğuk havanın en keyifli eşlikçisi olan kahve, Zbarz’ın sağlıklı atıştırmalığı ile lezzetine lezzet katıyor. Damla sakızının yoğun aromasına tatlı bir uyum sağlayan Zbarz Active, yoğun günlerde enerjinizi tazeliyor. İçeriğinde doğal prebiyotik bulunan inulin ile sindirimi kolaylaştıran Zbarz Active Kahve, katkısız, koruyucusuz ve vegan içeriği ile güven veriyor. Aynı zamanda hurma, yer fıstığı ve sultani üzüm tatları ile damaklarda unutulmaz bir tat bırakan Zbarz Active, antioksidanlar ve minerallar açısından zengin olması yönüyle pratik bir şekilde sağlıklı beslenmemizi sağlıyor.

ABONE OL
Mart 31, 2022 07:55
Her Lokmada Sayısız Fayda Saklı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seyahatte, okulda veya işyerinde rahatlıkla tüketebileceğiniz Zbarz sağlıklı atıştırmalıklar tatlı ve tuzlu çeşitleriyle her içeceğin yanına uyum sağlıyor.

Zbarz’ın Active Kahve Damla Sakızı, öne çıkan kahve ve damla sakızının yanı sıra hurma, yer fıstığı ve sultani üzüm tatları ile her tadımda farklı lezzeti almanızı sağlıyor. Kahve ve damla sakızı ile sindirim sistemini destekleyen Zbarz Active ile yemek sonrası yaşanan hazımsızlık ortadan kayboluyor.

Doğal bir prebiyotik olan inulin ile sindirim sistemini düzenleyen Zbarz Active Kahve Damla Sakızı, günün daha hafif geçmesini sağlıyor. Antioksidan ve mineraller açısında zengin olan Zbarz Active Kahve Damla Sakızı, yoğun günlerde en büyük destekçiniz oluyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.