DOLAR 32,3324 0.24%
EURO 35,0848 -0.14%
ALTIN 2.299,901,00
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gerçekleri Kontrol Eden Kraliçe Charlotte: Bir Bridgerton Hikayesi
  • 46Haberler
  • Gündem
  • Gerçekleri Kontrol Eden Kraliçe Charlotte: Bir Bridgerton Hikayesi

Gerçekleri Kontrol Eden Kraliçe Charlotte: Bir Bridgerton Hikayesi

ABONE OL
Mayıs 6, 2023 23:00
Gerçekleri Kontrol Eden Kraliçe Charlotte: Bir Bridgerton Hikayesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Boyunca büyük bir hikaye Kraliçe CharlotteCharlotte, kraliyet ailesiyle evlenen ilk Siyah kişi olarak sunulduğu için, ‘ın koşusu, monarşi içinde ırk ve siyasetin kesiştiği noktadır. Uzmanlar bugüne kadar Charlotte’un ırksal kökenlerini tarihçilerle tartışıyorlar. Mario de Valdes ve Cocom onun doğrudan Portekiz kralının soyundan geldiğine inanmak Alfonso III ve metresi, oruana, bir Kara Moor. Bununla birlikte, birçok akademisyen, iddiayı destekleyecek hiçbir şecere kanıtı olmadığına karşı çıktı.

Charlotte’un gerçek hayattaki soyunu çevreleyen sorular ne olursa olsun, şov yapımcılarının onu Siyah bir kadın olarak tanımlaması önemliydi. Yönetmen, “Birçok tarihçi, Kraliçe Charlotte’un karışık bir kültürel mirasa sahip olduğuna inanıyor” dedi. tom verica Netflix’e söyledi. “Bunu tarih kitaplarının söylediğinden farklı bir yöne götürmek istedik – temelde bunu gömmek ve onunla uğraşmamaktı.”

E ile özel bir röportajda! Haberler, Sonra KasımCharlotte’un erkek kardeşi Adolphus’u oynayan , konunun şovda keşfedilmesinin ne kadar önemli olduğunu açıkladı.

Tunji, “Bunun hakkında bir konuşma yapmak harika,” dedi. “Bu, özellikle son birkaç ayda alakalı. Prens [Harry] Ve [Meghan Markle] ingiltere’de yaşanan durum. Böyle bir kurumda gezinmek – böylesine ağırlıklı olarak Kafkas bir kurumda ve gururla öyle – Kraliçe Charlotte’un bu hikayede çok ön planda ve merkezde gezinmek zorunda kalması.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.