DOLAR 32,3446 0.18%
EURO 35,2367 0.07%
ALTIN 2.246,870,17
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

FNX BARBER

FNX BARBER

ABONE OL
Ağustos 24, 2022 08:45
FNX BARBER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fonex Kozmetik Profesyonel kanalda güçlü markalarıyla 60 yıldır yoluna emin adımlarla devam ediyor. FNX BARBER markası Fonex Kozmetiğin kuaför kanalındaki erkeklere özel ürün portföyünün yer aldığı önemli bir markadır.

Saç şekillendirme, saç bakım ve tıraş sonrası bakım ürünlerinin yer aldığı seride Beyefendi nesilllerin bugüne taşıdığı değerin yanısmasını görüyoruz.

Saç şekillendirici jöle özellikleri şu şekildedir; Ultra güçlü tutuşu ile saçı şekillendirirken içeriğindeki keratin ile saçın bakımını yapar.

İçerisindeki keratin sayesinde saçların daha parlak ve pürüzsüz görünmesine ve beslenmesine yardımcı olur.

Kalıntı bırakmaz.Maksimum güçlü tutuşu ile sert ve yapılı saç şekilleri için idealdir. İçerisindeki provitamin B5(panthenol) ile saç tellerinin sağlam olmasına yardımcı olur.

Saç tellerini dipten uca güçlendirerek saçların elastikiyetinin artmasına, daha güçlü,yumuşak ve beslenmiş olmasına yardımcı olur. Paraben ve Alkol içermez.

Nemlendirici özellikteki formülasyonu sayesinde saçın ihtiyacı olan nemi ve kaybettiği suyu geri kazanmasına yardımcı olur.

Kalıntı bırakmaz.Yüksek tutuş gücü ile saçlarda dikenli bir görünüm yaratmak için idealdir.  Paraben ve Alkol içermez.

Nemlendirici özellikteki formülasyonu sayesinde saçın ihtiyacı olan nemi ve kaybettiği suyu geri kazanmasına yardımcı olur. Yapışmaz. Gözle görülür kalıntı bırakmaz.

Ultra hızlı kurur.Kuru ya da ıslak saça uygulayın.Sıradışı kıvamı ile Jöle ve waxı birleştiren Gel Wax, esnek kontrolü ile doğal bir görünüm oluşturur. jel yapısı ile saçınıza hafif ıslak bir görünüm verir.

Canlı, parlak ve hacimli bir görünüm sunmayı hedefler. Özel tasarlanmış formülü sayesinde güçlü tutuculuk ve kolay şekil verme sağlarken, doğal bir görünüm kazandırır.

Tüm saç tipleri için uygun olan ürün saç yüzeyinde kalıntı bırakmaz, yıkandıktan sonra saçtan kolayca arınır.Paraben ve Alkol içermez.

Nemlendirici özellikteki formülasyonu sayesinde saçın ihtiyacı olan nemi ve kaybettiği suyu geri kazanmasına yardımcı olur.

Şampuan ile kolay durulanan yapısı ve kalıcı fresh kokusu ile gün boyu zindelik verir.Su bazlı şeffaf dokusuyla gün boyu güçlü tutuş gücü, sabit tutuş ve ekstra parlak bir görünüm sağlar.

Saçta yağlandırma yapmaz.  İçerisindeki provitamin B5(panthenol) ile saç tellerinin sağlam olmasına yardımcı olur.

Saç tellerini dipten uca güçlendirerek saçların elastikiyetinin artmasına, daha güçlü,yumuşak ve beslenmiş olmasına yardımcı olur.

Paraben ve Alkol içermez. Nemlendirici özellikteki formülasyonu sayesinde saçın ihtiyacı olan nemi ve kaybettiği suyu geri kazanmasına yardımcı olur.

Kalıntı bırakmaz.Ultra sert tutuşu ile saça uzun süre kalıcı şekil kazandırır. Dinamik saç modeli için mükemmeldir. Saçta yağlandırma yapmaz.

Su bazlı şeffaf dokusuyla gün boyu güçlü tutuş gücü, sabit tutuş ve ekstra parlak bir görünüm sağlar.

İçerisindeki provitamin B5(panthenol) ile saç tellerinin sağlam olmasına yardımcı olur. Saç tellerini dipten uca güçlendirerek saçların elastikiyetinin artmasına, daha güçlü, yumuşak ve beslenmiş olmasına yardımcı olur.

Paraben ve Alkol içermez. Nemlendirici özellikteki formülasyonu sayesinde saçın ihtiyacı olan nemi ve kaybettiği suyu geri kazanmasına yardımcı olur.

Kalıntı bırakmaz.Mat ve kremsi dokusu ve mükemmel tutuş gücü ile doğal ve mat bir görünüm sağlar.

Hafif ve kremsi formülü ile saçta yağlanma yapmaz.Uygulama sonrası yeniden şekillendirme özelliği ile sınırsız stil olanakları sunar.

Yıkanma ile saçtan kolaylıkla arındığı için günlük kullanıma uygundur.Krem wax, içeriğindeki  özel formülasyonu ile saçlarınıza mükemmel şekli vermeye çalışır.

Güçlü wax dokusuyla saçta istediğiniz ayrışmayı sağlama imkanı sunar.Yine hafif özel formülü sayesinde saçı ağırlaştırmadan sabitler.

İçerisindeki provitamin B5(panthenol) ile saç tellerinin sağlam olmasına yardımcı olur. Paraben ve alkol içermez.3 Etki! Kurutucu, Hacim Veren ve Şekillendirici.

Toz etkisi ile saçtaki yağı emer, kuru ve mat  bir görünüm sağlar. Saçınıza şekil verirken aynı zamanda hacim kazandırırak havalı görünmesini sağlar.

Kuru saça az miktarda uygulayın ve şekil verin. Toz pudranın kolayca uygulanmasını sağlayan ergonomik ambalaja sahiptir.Paraben içermez.

İçerisinde bulunan keratin sayesinde saçı besler bakımını yapar. Saçların canlı ve parlak görünmesine  yardmcı olur.

Kondisyonel ajanlarla  elektriklenme önleyici ve  pürüzsüzleştirici etki sunar.Ferahlatıcı ve Canlandırıcı Saç Toniği papatya ekstratı,ısırgan otu,buğday proteini,provitamin B5 içeren bitkisel kompleksi,zengin vitaminler ve mentol özüyle ile saça enerji ve güç verir. Saç derisini rahatlatır ve serinletir. Saç diplerine masaj yaparak uygulandığında stres, yorgunluk gibi olumsuzlukların giderilmesine yardımcı olur.

Saç derinizdeki kan dolaşımını hızlandırmaya yardımcı olarak daha bakımlı ve canlı saçlara sahip olursunuz.

Tıraş esnasında köpürmeyen ve şeffaf jel yapısı sayesinde sakalınızı görerek şekillendirebilirsiniz.Ekstra sabun ve köpüğe gerek duymazsınız.

Transparan özelliğiyle ciltteki yara sivilce ve ters çıkan kılları rahatça görerek sorunsuz bir tıraş elde edersiniz.

Özel geliştirilen sürtünme azaltıcı sistemiyle pürüzsüz, rahat ve kolay tıraş deneyimi sağlar. Aloe vera ve allontoin içeren formülüyle cildinizi korur ve bakım yapar.

Sakalınızı yumuşatıp cildinizi rahatlatarak tıraş esnasında oluşabilecek kızarıklık ve tahrişe karşı cildinizi korumaya yardımcı olur.Tıraş sonrası cilltteki oluşan kızarıklığı ve tahrişi gidermeye yardımcı olur.

Cildin yatışmasını destekler. Vitamin E, allontain ve nemlendirici formülasyonuyla cilde bakım yapar ve kurumaya neden olan dış etkenlere karşı korumaya yardımcı olarak cildi nemlendirir.

Yağlı his bırakmadan hızla emilir. Cildin yumuşak görünmesini hedefler. Ferah kokusuyla gün boyu tazelik hissi verir.

Ciltteki kiri ve yağı temizler ve cilde tazelik kazandırır.

Özel formülü ile cillteki sebum miktarının artışına bağlı oluşan sivilce ve siyah noktalalara karşı  bakım sunmaya yardımcı olur.

Sivilce lekeleri ve sivilce çukurlarına karşı cildin onarılmasına yardımcı olur. Hızlı kurmua özelliğiyle cilt gözeneklerini sıkılaştırır. İçerisindeki Avokado yağı sayesinde kuru ve hassas ciltlere özel bakım sağlayarak, cildin elastik yapısını korumaya, solgun ve pürüzlü görüntüden uzaklaştırmaya yardımcı olur.

Instagram: https://www.instagram.com/fonexcosmetics/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.