DOLAR 32,3469 0.29%
EURO 35,1399 0%
ALTIN 2.311,351,50
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Arslan ile Aynalı Dekorasyonda Tarz Seçenekler

Fatih Arslan ile Aynalı Dekorasyonda Tarz Seçenekler

Ayna tasarımı sektöründe yılların deneyimiyle çalışma yapan birçok işletme bulunuyor.

ABONE OL
Kasım 17, 2022 17:00
Fatih Arslan ile Aynalı Dekorasyonda Tarz Seçenekler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayna tasarımı sektöründe yılların deneyimiyle çalışma yapan birçok işletme bulunuyor. Ancak içlerinde ayna tasarımlarına bir sanat eseri gözüyle bakan tek bir işletme bulunuyor. Genç girişimci Fatih Arslan babasının 30 yıllık deneyimine bambaşka bir boyut kazandırarak ayna görseline çok daha özel bir tarzı karşımıza çıkarıyor.

Aynadaki ışıltılı görseli çok daha naif ancak orijinal bir tasarım şekline dönüştüren Arslan, bu çalışmalarını dünyaya duyuruyor. Geçtiğimiz yıllarda Ayna Merkezini kuran ve ceo olarak dünyaya duyuran Fatih Arslan, kreatif dokunuşlarıyla aynaları çok daha özel bir dekor objesi haline getiriyor. Tarz ve tasarım harikası olan bu aksesuarlar her yaşam alanına ve mekâna çok yakışıyor.

Ayna Seçeneklerinde Mükemmel Tasarımlar

Ev eşyası olarak bilinen aynalar son dönemlerde dekorasyon olarak kullanılan en klas seçenekleri oluşturuyor. Genç girişimci ve ceo Fatih Arslan ülkemizde ve dünyada tasarım harikası aynaları görselleyerek medyaya sunuyor. Birbirinden şık ve zarif aynalar her eşyaya daha güzel bir görsel ekliyor. Aynı zamanda ışıltılı alanlar yaratmak isteyenler de aynı tasarımlarını tercih ediyor.

Ayna merkezinde en güzel ve orijinal ayna seçeneklerine yer veriliyor. Aynı zamanda aynadan yapılmış birçok eşyada merkezde yerini alıyor. Görenlerin hayranlıkla izlediği bu eşsiz objeler tarz bir görseli de beraberinde getiriyor. Modern ve şık alanlar yaratmak isteyenler Ayna merkezinden en güzel ayna seçeneklerini satın alabiliyor.

Fatih Arslan’ın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

https://g.co/kgs/4akdPJ

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.