DOLAR 32,6000 0.38%
EURO 34,7699 0.06%
ALTIN 2.497,360,54
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

FABRANS Tekstil sektörüne başarılı bir giriş yapıyor

FABRANS Tekstil sektörüne başarılı bir giriş yapıyor

ABONE OL
Ekim 28, 2022 11:10
FABRANS Tekstil sektörüne başarılı bir giriş yapıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye bugün tekstil ve konfeksiyon imalatı alanında dünyanın en önemli ülkelerinden birisi olarak faaliyetlerine devam ediyor. Ülkemizin tekstil sektöründe göstermiş olduğu bu büyük başarı elbette yerli tekstil firmalarının başarılarına bağlı olarak gelişiyor. Son günlerde tekstil imalatçılarına bir yenisi daha ekleniyor. Ve yeni açılan tekstil firması FABRANS tekstil ve hazır giyim alanında sektöre başarılı bir giriş yapıyor.
FABRANS tekstil sektörüne başarılı bir giriş yapıyor. Her ne kadar sektöre yeni katılıyor olsa da bünyesinde bu sektörde çok uzun yıllar deneyim ve tecrübe sahibi olmuş güçlü bir ekip görev alıyor. Aynı zamanda kurulan bu tekstil ve hazır giyim atölyesinde yeni nesil yüksek teknolojili ve donanımlı ekipmanlar bulunuyor. Güçlü sermaye, güçlü ekipman ve alanında uzman personelleri ile bizde varız diyor.
FABRANS son nesil makinalarla kaliteli bir işçilik yakalanmış durumda. Aynı zamanda firma deneyimli bir kadro ile hem iç piyasada hem de dış piyasada ülkemizin etkinliğini artırmayı hedefliyor. Ortaya konulan hedef cirolara bakıldığında tekstil sektöründe önemli gelişmelere ortak olacağı gibi aynı zamanda istihdam vb. destekler ile ülke ekonomisini de farklı birçok alanda destekleyeceği daha şimdiden gözlemleniyor. Tekstil sektörünün öncülerinden olabilecek bir kapasite ile varlığını ortaya koyan FABRANS tüm dengeleri değiştirebilecek bir güç ile yola çıkıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.