DOLAR 32,3254 0.23%
EURO 35,1152 -0.05%
ALTIN 2.300,281,01
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Evinize Yakışacak Yılbaşı Kombinlerinizi Madame Coco ile Tamamlayın
  • 46Haberler
  • Gündem
  • Evinize Yakışacak Yılbaşı Kombinlerinizi Madame Coco ile Tamamlayın

Evinize Yakışacak Yılbaşı Kombinlerinizi Madame Coco ile Tamamlayın

ABONE OL
Aralık 19, 2022 12:32
Evinize Yakışacak Yılbaşı Kombinlerinizi Madame Coco ile Tamamlayın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yılın en göz kamaştırıcı ve coşkulu dönemi nihayet geldi ve her yeri yılbaşı heyecanı sardı. Yılbaşı kutlamaları yaklaşırken, evleri süsleme ve yenileme telaşı da başladı. Madame Coco, yeni yıl dekorasyonu deyince akla gelen kırmızı, gold, yeşil, gümüş renklerini, birbirinden zarif onlarca ürünle ev dekorasyonuna taşımak isteyenleri Madame Coco mağazalarına ve Madamecoco.com’a bekliyor.

 Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte yılbaşı temalı ürünlerini sevenleriyle buluşturmaya başlıyor. Hem evlerde hem de hediye seçimlerinde tercih edilebilecek, yılbaşı ile özdeşleşen kırmızı, gold, yeşil ve gümüş renklerde birbirinden şık ve ışıltılı ürün seçeneği Madame Coco’da yer alıyor. Soğuk havaların imza parçalarından olan battaniyeler, yılbaşı heyecanına uygun dekorasyon ürünleri, kutlama sofralarının vazgeçilmezi yemek takımları ve çok daha fazla ürün seçeneği ile bu yeni yıl kutlamaları da unutulmaz olacak.

  Yılbaşı ile Özdeşleşen Renkler Madame Coco’da

Yılbaşı enerjisini yatak odalarına taşımak isteyenler için Madame Coco’da yer alan Arcachon Nevresim Takımı, yumuşacık dokusu, kırmızı ve yeşilin uyumu ile yeni yıl keyfini evlere taşıyor. Yılbaşı havlu koleksiyonunun en eğlenceli tasarıma sahip ürünü olan Samy Yüz Havlusu, canlı kırmızı rengi üzerine yeşil motifleri ile yılbaşı ruhunu banyolara getiriyor.

Ev dekorasyonuna neşe katacak Yılbaşı Bleuette Cam Küre, evlerin en güzel köşelerinde yer almayı bekliyor. Zarif tasarımıyla göz alıcı bir şıklık yaratan Camilla Abajur, gold rengiyle dekorasyonun tamamlayıcı parçası oluyor. Yılbaşı ağacı deseniyle sofralara yeni yıl ruhunu taşıyacak olan Marla Runner, sofralarda yer alan her parçayla kolayca eşleşiyor ve masalara stil sahibi bir görünüm kazandırıyor. Yeni yıl temasına uygun tasarımıyla Marla Kırlent Kılıfı, ev dekorasyonuna şıklık katıyor.

Evinizi Madame Coco ile Yılbaşına Hazırlayın

Yeni yıl dekorasyonuna bürünen evler, Madame Coco ürünleriyle tamamlanıyor. Hem serin havalardan korunmak hem de konfor alanını daha şık ve yumuşacık bir hale getirmek isteyenler için tasarlanmış Madame Coco Claire Sherpa Düz Battaniye, yılbaşı ruhuna uygun tasarımıyla, herkesin beğenisini topluyor. Debriana Çerçeve, kırmızı-gold-yeşil renk detaylarıyla tam da yeni yıl ruhuna uygun ürünlerin arasında yer alıyor.  Altın ve gümüş detaylarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Grasse Yemek Takımı, yeni yıl sofralarının favorisi oluyor. Yumuşacık dokusu ve kırmızı rengiyle öne çıkan Berdine Çift Kişilik Nevresim Takımı, modern tasarımıyla göz dolduruyor.

Birbirinden farklı renk ve desen seçenekleriyle yılbaşı ruhunu evlere taşıyacak birçok ürün ve çok daha fazlası Madame Coco mağazaları ve www.madamecoco.com adresinde sizleri bekliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.