DOLAR 32,5192 -0.09%
EURO 34,7866 -0.24%
ALTIN 2.423,81-0,24
BITCOIN 21585040,36%
İstanbul
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

En doğal ve iyileştirici cilt temizleyici ile tanışın!

En doğal ve iyileştirici cilt temizleyici ile tanışın!

Tüm cilt tipleri için yağı, makyajı ve diğer kirleri etkili bir şekilde temizleyen ve daha yumuşak, pürüzsüz ve parlak bir cilt ortaya çıkarmak için nazikçe eksfoliye eden Lonjevite Daily Detox Powder Cleanse, su ile aktive oluyor.

ABONE OL
Mayıs 25, 2022 12:43
En doğal ve iyileştirici cilt temizleyici ile tanışın!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tamamen bitkisel mucizelerle

Temizleme tozları, suyla aktive edildiğinde bir köpük oluşturan sıvı temizleyicilerin konsantre versiyonlarıdır. Lonjevite’nin dünyada da yüksek ilgi gören yeni temizleyicisinin farkı, içerdiği pirinç özü, pembe ve beyaz killer sayesinde nazikçe peeling yapması ve sebun dengesini sağlamasıdır.

 

Tüm cilt tiplerine uygun olan ürün, içerdiği papaya meyve enzimi, aloe vera ve yulaf özüyle aydınlık bir cilt görünümünü destekler. Hindistan cevizinden elde edilen nazik bir köpürtücü ile cildin nem dengesine saygı göstererek gözeneklerin arındırılmasına yardımcı olur.

 

Cildinizi ipeksi pürüzsüzlükte bırakmanın yanı sıra, su ile aktive olan bu özel temizleyicinin yüzde 100 vegan olduğunu ve parabenler, silikonlar ve sentetik malzemeler olmadan formüle edildiğini bilerek harika hissedebilirsiniz.

 

Lonjevite Daily Detox Powder Cleanse, düzenli kullanımda doku ve gözenekleri görünümünü iyileştirir. Detoks etkili ve kirlilik karşıtıdır. Ölü derileri uzaklaştırır, gözenek arındırıcı etkiye sahiptir, cildi yeniler, ince çizgi ve kırışık görünümünde azalma sağlar.

 

Fiyatı: 450 TL

 

Pembe ve beyaz kil: Pembe kil detoks etkisi gösterir ve cildi hava kirliliğine karşı korur.

Pirinç özü: Pirinç özü cildi kırışıklık oluşumuna karşı korur.

Papaya: Ciltteki ölü deriyi uzaklaştırarak daha aydınlık bir cilt görünümü sağlar.

Aloe Vera: Aloe vera, antienflamatuar ve antibakteriyel özellikler içeren mükemmel bir nemlendiricidir. Ayrıca yara iyileşmesini ve cilt yenilenmesini destekler.

Yulaf Özü: Antienflamatuar ve nemlendirici özellikleriyle cilde nemi hapseder ve ciltte koruma sağlar.

Hindistan Cevizi: Hindistan cevizinden elde edilen ve cilt bariyerine zarar vermeyen bu nazik temizleyici yoğun, kremsi bir köpük üretir.

 

Nasıl Kullanılır?

Bir kaşık Daily Detox Powder Cleanser’ı avuç içine alın ve suyla aktive ederek tozdan köpük kıvamına gelene kadar ovalayın. Göz çevresinden kaçınarak, yüz ve boyun bölgenize dairesel hareketler ile uygulayın. Ilık su ve müslin bezi kullanarak durulayın. Maske olarak kullanmak için yıkamadan önce 10-15 dakika bekletin.

Karma / Yağlı / Akneli Ciltler: Gün aşırı kullanın.
Normal / Kuru / Olgun Ciltler: Haftada 3 kez kullanın.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.