DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22367462,60%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eight Saints Göz Kremi Sadece 3 Günde Fark Yaratabilir

Eight Saints Göz Kremi Sadece 3 Günde Fark Yaratabilir

ABONE OL
Temmuz 7, 2023 23:39
Eight Saints Göz Kremi Sadece 3 Günde Fark Yaratabilir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Us Weekly’nin bağlı ortaklıkları vardır, bu nedenle ürün ve hizmetlere yönelik bazı bağlantılar için tazminat alabiliriz.

Gözlerin ruhun penceresi olduğunu söylerler çünkü çok şey açığa çıkarabilirler. Ama dürüst olalım – aynı zamanda yaşımızı, yorgunluğumuzu, stresimizi ve daha fazlasını ortaya çıkaran ilk kişilerdir. Hem duygusal hem de fiziksel olarak kendimizi en iyi şekilde hissetmediğimiz zamanlar için ölü bir eşantiyon olabilirler!

Bu nedenle, tek bir sorunu değil, bir dizi potansiyel cilt bakımı endişesini hedef alan bir göz kremi bulmak çok önemlidir. Yorgunluk, stres ve hatta dehidrasyon belirtilerini hedef alan bir şey istiyorsunuz, ama aynı zamanda genellikle göz bölgesinde ortaya çıkma eğiliminde olan sinir bozucu yaşlanma belirtileriyle de ilgilenebilecek bir şey istiyorsunuz. Bizim önerimiz? Bu Sekiz Aziz Hepsi Bir Arada Göz Kremi!

Bu göz kremi, aynı anda göz altı torbalarını, koyu halkaları ve şişlikleri azaltırken ifade çizgilerini ve kırışıklıkları en aza indirmek için tasarlanmıştır. Bu endişeler uyku eksikliği, nem eksikliği, yağ veya kollajen kaybı, yoğun bir program veya zamanın geçmesinden kaynaklanmış olsun, bu kremi rutininizde isteyeceksiniz!

Bu göz kremi, Eight Saints ismine layık olmak için sekiz temel bileşene odaklanan doğal ve organik bileşenler içerir. Bu içerikler glikolik asit, MSM, kollajen uyarıcı peptidler, antioksidanlar, nemlendirici hyaluronik asit, skualen ve C ve E vitaminleridir. Ayrıca iltihaplanmayı hedefleyen kafein, ayrıca aloe, yeşil çay ve salatalık hidrosolü bulacaksınız. soğutma hissi!

Bu All In Eye Cream, hızlı emilim için hafiftir, bu nedenle ciltte kalan yağlı kalıntılardan ve parlak filmlerden bıktıysanız, bu tam size göre. Hassas gözleriniz varsa, kokusuz olmasına da bayılacaksınız! Zulüm içermez ve aynı zamanda temizdir. Markanın ürünleri asla parabenler, mineral yağ, silikon, formaldehit, talk, süt ürünleri, ftalatlar, glüten veya kaçınmaya çalışabileceğiniz diğer kötü maddeleri içermez.

Dört haftalık testten sonra, bir klinik tüketici anketi, beş test kullanıcısından dördünün bu krem ​​sayesinde koyu halkalarda ve şişkinlikte azalma, ince çizgilerde iyileşme ve göz çevresinde daha dolgun, daha parlak bir cilt bildirdiğini ortaya çıkardı. Test edenler, yalnızca üç gün sonra gözle görülür sonuçlar görmeye başladı! Kendin görmek ister misin? Sepete ekleyin ve indirimdeyken siparişinizi verin!

Başka bir şey mi arıyorsunuz? Burada Eight Saints’ten daha fazla alışveriş yapın ve diğer göz kremlerine buradan göz atın! Daha fazla harika keşif için Amazon’un tüm Günlük Fırsatlarını keşfetmeyi unutmayın!

Alışveriş yapılmadı mı? Aşağıda favori güzellik ürünlerimizden daha fazlasını görün:

Bu gönderi size Us Weekly’nin Shop With Us ekibi tarafından getirildi. Bizimle Alışveriş ekibi, düğün-konuk kıyafetleri, çantalar, büyük beden mayolar, kadın spor ayakkabıları, gelin şekillendiricileri ve hayatınızdaki herkes için mükemmel hediye fikirleri gibi okuyucularımızın ilginç ve faydalı bulabilecekleri ürün ve hizmetleri öne çıkarmayı amaçlamaktadır. Bununla birlikte, ürün ve hizmet seçimi, hiçbir şekilde Us Weekly veya gönderide adı geçen herhangi bir ünlü tarafından onaylandığı anlamına gelmez.

Bizimle Alışveriş Yap ekibi, test etmek için üreticilerden ücretsiz olarak ürün alabilir. Ayrıca Us Weekly, bir bağlantıya tıkladığınızda ve ardından bir makalede yer alan ürünü satın aldığınızda, hakkında yazdığımız ürünlerin üreticisinden tazminat alır. Bu, bir ürün veya hizmetin öne çıkarılıp çıkarılmadığına veya önerilmediğine ilişkin kararımızı yönlendirmez. Shop With Us, reklam satış ekibinden bağımsız olarak çalışır. Geri bildiriminizi [email protected] adresine bekliyoruz. Mutlu alışveriş!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.