DOLAR 32,5522 0.18%
EURO 34,9605 -0.1%
ALTIN 2.441,410,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dolce&Gabbana 2022 İlkbahar/Yaz Güneş Gözlüğü Koleksiyonu
  • 46Haberler
  • Gündem
  • Dolce&Gabbana 2022 İlkbahar/Yaz Güneş Gözlüğü Koleksiyonu

Dolce&Gabbana 2022 İlkbahar/Yaz Güneş Gözlüğü Koleksiyonu

ABONE OL
Mart 31, 2022 07:54
Dolce&Gabbana 2022 İlkbahar/Yaz Güneş Gözlüğü Koleksiyonu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DG4412 Defilesi

2000’li yılların başındaki cesur estetik modasından ilham alan bu özel güneş gözlüğü,

2022 İlkbahar/Yaz defilesinde ilk kez podyumda yerini aldı. Model, ön kısmının üstü düz ve saplarının büyük olmasıyla, orijinal bir kombinasyona sahip. Parlak siyah asetattan yapılmış gözlük, menteşelerinde ve saplarına kabartma olarak uygulanan ikonik DG Crossed logosunda olduğu gibi altın rengi metal detaylarla süslenmiştir.

DG4411 Defilesi

İkonik, altın DG monogramı bu dikdörtgen çerçeveli, parlak siyah asetattan yapılmış güneş gözlüklerinin imza detayı olarak yer alıyor.

2022 İlkbahar/Yaz defilesinde podyumda sergilenen bu model, yüksek sapları ve ton sür ton lensleri sayesinde benzersiz ve zarif bir görünüme kavuşuyor.

DG4405

Yeniden tasarlanan kedi gözü silüeti ile bu zarif ve büyük boyutlu çerçeve, parlak siyah asetatın lazerle işlenmesiyle elde edilen iki boyutlu bir efektle karakterize ediliyor. İnce sapları, altın metal ikonik DG Crossed monogramı ile süslenmiştir. Kahverengi lenslere sahip geleneksel ve zarif tamamı siyah ve havana renklerinin yanı sıra, pembe lenslerle birleştirilmiş baloncuk görünümlü pembe renkte de mevcuttur.

DG4399

İkonik bir kelebek şekline ve ikonik Sicilya çantasından aldığı ilhamla öne çıkan keskin geometrilere sahip büyük model. Sicilian Taste ailesinin bu yeni modeli, Dolce&Gabbana imzasıyla oyulmuş çok ince ve hafif sapların parlak metal görünümü ile ön kısımdaki asetatı sofistike bir şekilde bir araya getiriyor. Modelin farklı renk seçenekleri de mevcuttur: tamamı altın detaylı siyah, taba ve siyah-altın, cube havana.

 DG2285

Bu yeni model, enjeksiyon ile çevrelenmiş geometrik şekilli dairelerle birlikte zarif metalden yapılmış klasik pilot çerçeveyi yeniden yorumluyor. Sofistike detaylar ve ikonik Gros Grain dokusu, sapları zenginleştirerek modeli çağdaş, zarif ve eşsiz yapıyor. Model, çift köprüye ve altın rengi metalden yapılmış ince ve hafif saplara sahiptir. Modelin siyah ve havana renkleri de mevcuttur.

 

DG6177

Yeni Koleksiyona fütüristtik ve dinamik bir dokunuş kazandıran orijinal siyah enjeksiyon maske tasarımı. Tek renkli lensleri %100 UV korumalıdır. Ön taraftaki çıkarılabilir siperlik, modele benzersiz ve modern bir dokunuş katıyor.

DG4403

Klasik asetat pilot çerçevesi, çift köprü ve sapları kişiselleştiren füme rengi ikonik DG Crossed monogram logosu ile benzersiz hale getirilmiştir. Günlük ve rahat bir zarafete sahip gözlük, gri lensli tamamı siyah ve yeşil polarize lensler ile birleştirilmiş kırmızı tonlarla zenginleştirilmiş havana rengi gibi klasik ve zarif tonlarda mevcuttur.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.