DOLAR 32,4332 0.16%
EURO 35,1101 -0.11%
ALTIN 2.321,930,14
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çölün Sesi Romanının Telif Geliri Öğrencilere Desteğe Dönüşecek
  • 46Haberler
  • Gündem
  • Çölün Sesi Romanının Telif Geliri Öğrencilere Desteğe Dönüşecek

Çölün Sesi Romanının Telif Geliri Öğrencilere Desteğe Dönüşecek

ABONE OL
Mart 2, 2022 13:14
Çölün Sesi Romanının Telif Geliri Öğrencilere Desteğe Dönüşecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Human Circus Gönüllü Yazarlar Topluluğu’nun İzmir merkezli uluslararası kitap projesi olan Çölün Sesi romanının müzikli lansmanı, 26 Şubat’ta İzmir Mavibahçe Alışveriş Merkezi’nde yapıldı. Telif geliri Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak kitabın lansmanında gerçekleştirilen konserde, ilhamını yine Çölün Sesi’nden alan şarkılar seslendirildi. Ege Üniversitesi Konservatuvarı sanatçıları ve kitabın müzik geçmişi olan yazarlarının seslendirdiği şarkılarla kitabın müzikal yolculuğu da gözler önüne serildi.

 

Sapiens Yayınları tarafından yayınlanan Çölün Sesi’ne 5 ülkeden 37 yazar imza attı. “Ötekileştirme ve nesneleştirme” ekseninde kadına yönelik taciz, şiddet gibi konuların, olağan hayatlara dokunuşunu anlatan kitabın öyküsü Datça’nın serin sularından çıkıp Pertek, Çanakkale ve Senegal’in Retba gölüne ulaşan yolculuğu masum ve içtenlikli dostlukların yüzleşmek zorunda kaldığı “yaşamın karanlık yüzü” olarak tanımlayabileceğimiz deneyimler ekseninde gelişiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.