DOLAR 32,5180 0.3%
EURO 34,8649 0.66%
ALTIN 2.428,812,06
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’li Vahap Seçer Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı Görevine Resmen Başladı
  • 46Haberler
  • Gündem
  • CHP’li Vahap Seçer Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı Görevine Resmen Başladı

CHP’li Vahap Seçer Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı Görevine Resmen Başladı

ABONE OL
Nisan 5, 2024 20:02
CHP’li Vahap Seçer Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı Görevine Resmen Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vahap Seçer, Mazbatasını Aldı

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde CHP’den aday gösterilip ikinci kez Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Vahap Seçer, mazbatasını Mersin Adliyesi İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törende aldı. Mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Ceren Turgut’tan alan Seçer, beraberindeki eşi, milletvekilleri, belediye başkanları ve vatandaşlarla birlikte Cumhuriyet Meydanı’na yürüdü.

Atatürk Anıtı’na Çelenk Bıraktı

Seçer, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programda Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Ardından belediye hizmet binasında gerçekleştirilen programda vatandaşlara hitap etti.

Seçer’in Açıklamaları

Vahap Seçer, Mersin halkının her zaman yanlarında olduklarını vurgulayarak şunları söyledi: “Sevgili Mersinliler, sorumluluğumuzun ve yükümüzün farkındayız. Bu sorumluluk ve yük bizi uyutmaz. Biz sizlere mahcup olamayız. Toplumun önemli bir kesimi bize sahip çıkıyorsa, bizi önemsiyorsa, ‘Sana güveniyorum’ diyorsa bunun kıymetini bileceğiz. Bütün belediye başkanlarımın aynı düşüncede olduğunu biliyorum. Hep beraber daha çok çalışacağız. Mersin şahlanacak.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.