DOLAR 32,3686 0.15%
EURO 34,9744 -0.31%
ALTIN 2.324,020,21
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bu Kuru Şampuanı Kardashian Onaylı Bir Saç Markasından Satın Alın
  • 46Haberler
  • Magazin
  • Bu Kuru Şampuanı Kardashian Onaylı Bir Saç Markasından Satın Alın

Bu Kuru Şampuanı Kardashian Onaylı Bir Saç Markasından Satın Alın

ABONE OL
Haziran 4, 2023 18:45
Bu Kuru Şampuanı Kardashian Onaylı Bir Saç Markasından Satın Alın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Us Weekly’nin bağlı ortaklıkları vardır, bu nedenle ürün ve hizmetlere yönelik bazı bağlantılar için tazminat alabiliriz.

Kardashians için, bir glam ekibi sadece güzellik uzmanlarından oluşan bir ekip değil, aynı zamanda ailenin bir uzantısıdır. kim Kardashian Hollywood’un en iyi makyözlerine ve saç stilistlerine ön sıradan erişime sahip ve bu da onun yakın çevresi haline geldi. Yakın zamanda görev yaptı Chris Appleton‘ nin düğünü ve arkadaşıyla çalışıyor Mario Dedivanoviç (Mario tarafından Makyaj) onlarca yıldır. Yakın arkadaşlarından bir diğeri ise Jen Atkin, kült favori marka Ouai’nin kurucusu. Atkin’in ekibine göre ünlü stilist, Kim’in imzasını taşıyan parlaklığı elde etmek için Ouai ürünlerini kullandı. Süper Kuru Şampuan da dahil olmak üzere tüm saç temellerini seviyoruz.

Bazı günler saçlarımızı yıkamak için zamanımız olmuyor. Bütün bir süreç! Ancak koşu bandında koşmak ve şehirde koşmak arasında, düzgün bir durulama yapılmadan saç tellerimiz biraz yağlanabilir. Bu Ouai kuru şampuanın devreye girdiği yer burası! Kısa sürede taze bukleler için bu aerosolü kafa derinize püskürtün. Hareket halindeyken veya kendinizi biraz tembel hissettiğinizde (hepimiz oradaydık) mükemmeldir.

Bu kuru şampuanı Kardashian onaylı bir saç bakım serisinden satın almak için kaydırmaya devam edin!

Ouai Süper Kuru Şampuanı Amazon’da sadece 26 $ karşılığında alın! Lütfen dikkat, fiyatlar yayın tarihi olan 1 Mart 2023 itibariyle doğrudur, ancak değişebilir.

Ouai Süper Kuru Şampuan, kirli saçlara anında hacim ve parlaklık verir! Bu ultra emici aerosol, fazla yağı emer ve bu yepyeni sıçrama için vücut ekler. Zararsız ve renk güvenli, bu hafif ürün saçınızı temiz ve sağlıklı hissettirecek.

İçindekiler listesi bile etkileyici! Formül, pirinç nişastası, rosea özü ve volkanik malzemeleri içerir. Hacim volkanı! Artı, koku kesinlikle ilahi. Bergamot, lychee, sedir ağacı ve beyaz misk ile aşılanmış yemyeşil güller. Bir müşteri, “Cennet gibi kokuyor,” dedi. Tam bir şampuan ve saç kremi rutini uygulamadığınızı kimse bilmeyecek!

Ouai Süper Kuru Şampuanı Amazon’da sadece 26 $ karşılığında alın! Lütfen dikkat, fiyatlar yayın tarihi olan 1 Mart 2023 itibariyle doğrudur, ancak değişebilir.

Alışveriş yapanlar, bu Süper Kuru Şampuanın üstün olduğunu söylüyor! “Diğer kuru şampuanları denedim ve bu en iyisi!” bir müşteri beyan etti. “Kokusu bile çok güzel!” Başka bir yorumcu, “Bu kuru şampuanı seviyorum. Çoğu kuru şampuan saçınızda çok rahatsız edici beyaz bir toz bırakır. Bu hiç kalıntı bırakmıyor ve harika kokuyor.”

Bu Ouai Süper Kuru Şampuan ile cansız saçlarınıza ışıltı katın!

Bak! Ouai Süper Kuru Şampuanı Amazon’da sadece 26 $ karşılığında alın! Lütfen dikkat, fiyatlar yayın tarihi olan 1 Mart 2023 itibariyle doğrudur, ancak değişebilir.

Aradığın şey değil mi? Burada Ouai’den daha fazla alışveriş yapın ve burada daha fazla saç bakımı keşfedin! Daha fazla harika buluş için Amazon’un tüm Günlük Fırsatlarına göz atmayı unutmayın!

Alışveriş yapılmadı mı? Aşağıda favori ürünlerimizden daha fazlasını görün:

Bu gönderi size Us Weekly’nin Shop With Us ekibi tarafından getirildi. Bizimle Alışveriş ekibi, düğün-konuk kıyafetleri, çantalar, büyük beden mayolar, kadın spor ayakkabıları, gelin şekillendiricileri ve hayatınızdaki herkes için mükemmel hediye fikirleri gibi okuyucularımızın ilginç ve yararlı bulabilecekleri ürün ve hizmetleri öne çıkarmayı amaçlamaktadır. Bununla birlikte, ürün ve hizmet seçimi, hiçbir şekilde Us Weekly veya gönderide adı geçen herhangi bir ünlü tarafından onaylandığı anlamına gelmez.

Bizimle Alışveriş Yap ekibi, test etmek için üreticilerden ücretsiz olarak ürün alabilir. Ayrıca Us Weekly, bir bağlantıya tıkladığınızda ve ardından bir makalede yer alan ürünü satın aldığınızda, hakkında yazdığımız ürünlerin üreticisinden tazminat alır. Bu, bir ürün veya hizmetin öne çıkarılıp çıkarılmadığına veya önerilmediğine ilişkin kararımızı yönlendirmez. Shop With Us, reklam satış ekibinden bağımsız olarak çalışır. Geri bildiriminizi [email protected] adresine bekliyoruz. Mutlu alışveriş!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.