DOLAR 32,2482 -0.04%
EURO 34,6899 -0.1%
ALTIN 2.397,45-0,11
BITCOIN 2015514-1,15%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Brandon Miller yavaş starttan kurtuldu, Hornets’in ilk maçında 18 gol attı
  • 46Haberler
  • Spor
  • Brandon Miller yavaş starttan kurtuldu, Hornets’in ilk maçında 18 gol attı

Brandon Miller yavaş starttan kurtuldu, Hornets’in ilk maçında 18 gol attı

ABONE OL
Temmuz 4, 2023 10:02
Brandon Miller yavaş starttan kurtuldu, Hornets’in ilk maçında 18 gol attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SACRAMENTO, Kaliforniya — Brandon Miller yaz ligindeki ilk maçına Pazartesi gecesi Charlotte Hornets formasıyla çıktı ve California Classic’te San Antonio Spurs’a 98-77 mağlup oldu ve 18 sayı ile maçı bitirdi.

2 numaralı seçim, ilk üç çeyrek boyunca bazı gerginlikler gösterdi, altı top kaybı yaptı ve geceyi yedi faulle bitirdi. Faullerinin çoğu, hücum oyuncularının önünde kalmak için mücadele etmesinden kaynaklanıyordu.

Miller, “Kaybetmeyi sevmediğim için biraz hüsrana uğradım ama orada eğlendim” dedi. “Üniversite deneyiminden farklı bir ortam görmek eğlenceliydi. Duygular açısından rahatladığımı düşünüyorum. Bırakın oyun bana gelsin, tüm doğru oyunları yapın ve sadece takım arkadaşlarımın yanında olun.”

Devam etti: “Sinirleri attık, bu yüzden iyi olacağız.”

Miller’ın sinirleri yatışırken, geçen ayki NBA seçmelerinde genel klasmanda ikinci seçilmesine yardımcı olan ritmi buldu.

18 sayısının 12’sini dördüncü çeyrekte attı ve maç için 11’e 5 şut çekerek 34 dakikada 5 ribaund, 3 asist, 1 top çalma ve 1 blok ile devam etti.

Hornets yaz ligi koçu Marlon Garnett, “Ona bir not vermek için bunu söylemek zor,” dedi. “Buna geri döneceğim.”

Garnett, Miller’ın hızının olumlu olabileceğini, ancak top kayıplarını sınırlamak için hızını nasıl kontrol edeceğini öğrenmesi gerektiğini söyledi. Garnett ayrıca Miller’ın daha agresif olduğunu görmek istiyor ve bunu yapmasına, topu çok fazla kontrol etmesine izin vermeyerek, bunun yerine ekranlardan kayarak ve hücum ederek ona yardım etmeyi planladığını söyledi.

Miller ve Hornets, NBA 2K24 Yaz Ligi için Las Vegas’a gitmeden önce Çarşamba günü Los Angeles Lakers’a karşı ikinci ve son California Classic maçlarını oynayacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.