DOLAR 32,5356 -0.02%
EURO 35,0039 0.44%
ALTIN 2.499,580,12
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BORUSAN SANAT’TAN DOPDOLU BİR PROGRAM!

BORUSAN SANAT’TAN DOPDOLU BİR PROGRAM!

ABONE OL
Mart 17, 2022 06:30
BORUSAN SANAT’TAN DOPDOLU BİR PROGRAM!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Borusan Quartet’ten “Piyanoyla Bir Akşam”

Borusan Quartet’in 14 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’ndaki konserinde Maurice Ravel, Edvard Grieg, Erik Satie ve Frédéric Chopin’in yapıtlarından bir seçki izleyicisi ile buluşacak. Borusan Quartet, genç ve başarılı piyanist Iraz Yıldız’ı konuk edeceği bu konserde, sanatçı ile birlikte Schumann’ın incelikli fikirleriyle bezediği Piyanolu Beşlisi’ni seslendirecek.

 

Konser öncesinde Serhan Bali ve Aydın Büke 19.00-19.30 arası Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’nda program üzerine söyleşiler gerçekleştirecek.

 

Birbirinden farklı projeler yeniden Borusan Müzik Evi’nde!

 

Grammy Ödüllü müzisyenler Borusan Müzik Evi’nde! 

17 Mart saat 21.00’de Borusan Müzik Evi, Grammy ödüllü Türkiyeli bir müzisyen ve Latin Grammy ödüllü bir İspanyol gitarcıyı sahnesinde bir araya getiriyor. Anadolu’nun binlerce yıllık ezgilerini günümüze taşıyan, onları farklı kültürlerle birleştirerek ülkemizi yurtdışında başarıyla temsil eden Cenk Erdoğan, Bağlantılı Kopukluk albüm projesinden Rycardo Moreno Trio ile buluşuyor. Fiziksel olarak birbirinden oldukça uzak, ancak tarih ve kültürleri ile birbirine oldukça yakın iki ülkeden bu iki cesur müzisyen, dil farklılığına ve mesafenin uzaklığına rağmen birlikte kültürün ve müziğin kopmaz bağını yeniden kuruyorlar.

 

Berlin’de doğan bir proje, Borusan Müzik Evi’nde!

18 Mart saat 21.00’de Borusan Müzik Evi’nde Marie Takahashi, Anıl Eraslan ve Antonio Borghini’den oluşan Eponj ve Michael Zerang izleyicisi ile buluşuyor. 2019’dan bu yana çalışmalarına hız veren Berlin merkezli topluluk Eponj, yazılı ve sözlü besteleri doğaçlama ile bütünleştirmede farklı olasılıkları keşfeden yepyeni ve güçlü bir doğaçlama hareketinin kahramanları arasında. Eponj, davulcu Michael Zerang ile iki yıl önce Berlin’de yaptıkları ortak çalışmadan sonra, Borusan Müzik Evi’ndeki bu konserde dörtlü olarak çalacaklar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.