DOLAR 32,3482 0.27%
EURO 35,1625 0.04%
ALTIN 2.306,531,29
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beypazarı Doğal Maden Suyu, 2022 yılının yıldızı seçildi
  • 46Haberler
  • Gündem
  • Beypazarı Doğal Maden Suyu, 2022 yılının yıldızı seçildi

Beypazarı Doğal Maden Suyu, 2022 yılının yıldızı seçildi

ABONE OL
Aralık 19, 2022 21:10
Beypazarı Doğal Maden Suyu, 2022 yılının yıldızı seçildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Bir üniversite tarafından bu yıl ilk defa gerçekleştirilen “Gıdanın Yıldızları” organizasyonunda birinciler öğrencilerin oyu ve sektörel bazlı olarak insight verilerini de içeren bilimsel bir anket çalışması ile belirlendi. Bu çalışma 18-26 yaş grubu Z kuşağı hakkında şimdiye kadar yapılmış en kapsamlı, bilimsel insight çalışması özelliği ile bir ilk oldu.
Törende konuşma yapan Beypazarı Doğal Maden Suyu Yönetim Kurulu Üyesi Bilge Ercan, “Bu ödül bizim için çok değerli. İlk defa bir üniversite tarafından verilen bir ödül olması, insight rehberliği niteliği taşıması, bilimsel verileri ile Türkiye’nin gıda alanındaki en şeffaf, en prestijli ve en kapsamlı anketiyle belirlenmesi bu ödülü bizim için çok önemli kılıyor. Geleceğe yön verecek gençlerin insight’ları bizim için de kıymetli bir rehber niteliği taşıyor. Gençlerin fikirlerini önemsiyor, onları seçimleri doğrultusunda ürünlerimizi geliştiriyor ve markamızı geleceğe hazırlıyoruz. Bu çabamızın Z kuşağının görüşünü ortaya koyan bağımsız araştırmalarla bir kez daha teyit edildiğini görmek bizleri gururlandırıyor, yolumuzu aydınlatıyor. Araştırmaya katılan tüm Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerine, araştırmayı düzenleyen Gıda Kulübü üyelerine çok teşekkür ederiz.” dedi.
Bilge Ercan, “1967’den beri aynı kaynaktan gelen maden suyumuzu en ileri teknolojiyi kullanarak tüketicimizle buluşturuyoruz.  Beypazarı Maden Suyu olarak sevenlerimize her dönem yeni alternatifler sunuyor sade maden suyumuzun yanında yüzde 100 doğal maden suyu, pancar şekeri ve doğal meyve aromalarıyla üretilen 11 çeşit meyve aromalı maden suyu ve gazozumuzla da raflarda bulunuyoruz. Bu yıl satışa sunduğumuz 75 santilitrelik premium cam şişemizle şık masalarda, bir sofra içeceği olarak yerimizi almış durumdayız.   Beypazarı Maden Suyu bugün 70 bin metrekare kapalı alana kurulu tesisinde, saatte 300 bin şişe üretim kapasitesiyle 6 milyar şişelik pazarın 1,5 milyarlık kısmını elinde bulundurmaktadır.  Şu anda 7 kıtada 32 ülkeye ihracat gerçekleştiren Beypazarı; Avusturalya’dan Güney Afrika’ya, Amerika’dan Çin’e kadar birçok ülkeye ihracat yapmakta, Beypazarı Doğal Maden Suyu’nu küresel bir marka haline getirmek hedefiyle çalışmalarına devam etmektedir.” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.