DOLAR 32,3429 0.18%
EURO 35,1162 -0.24%
ALTIN 2.238,80-0,20
BITCOIN %
İstanbul
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Afrika Örgüsü Nasıl Yapılır?

Afrika Örgüsü Nasıl Yapılır?

ABONE OL
Ocak 31, 2023 09:28
Afrika Örgüsü Nasıl Yapılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Afrika Örgüsü yapılırken tutamların örülmesi esnasında ek saç kullanılmaktadır. Bunun sebebi hem örgülerin daha yoğun görünmesi hem de istenilen uzunlukta olmasıdır. Afrika örgüsü yapılırken ek saç kullanılmazsa o zaman yapılan saç çok uzun süre kalıcı olmaz. Jumbo saç kullanılmasının sebebi ise bu saçların gerçek saça tutunarak kaymayı önlemesidir.

Afrika örgüsü yapılırken kullanılan ek saçlar özel olarak üretildikleri için saça herhangi bir zararı bulunmaz. Saçlar normalde çok fazla işleme maruz kaldığı için çok fazla yıpranmaktadır. Ancak Afrika saç örgüsü yaptırmanız halinde saçlarınıza fön, boya, maşa gibi işlemler yapamayacağınızdan saçınız dinlenmeye de fırsat bulacaktır.

Afrika örgüsünde saça eklenen saçlar profesyonel bir şekilde eklenmektedir. Herhangi bir madde kullanımı olmaz. Eğer Afrika örgü yapılırken saçın dip kısmında ek saçlar belli oluyorsa o zaman bu işlemin doğru bir şekilde yapılmadığını göstermektedir.

Afrika Örgüsü – Hair Class Kuaför
Adres: Selahattin Pınar Caddesi No:10/2 Şişli – İstanbul
Telefon: 0543 255 88 56
Web: https://www.afrikaorgusu.com.tr
Instagram: https://www.instagram.com/hairclasskuafor/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.