DOLAR 32,3161 0.19%
EURO 35,1605 0.06%
ALTIN 2.295,350,80
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

2023 WCWS önizlemesi: Softball analizi, seçmeler, OU’yu kim durdurabilir
  • 46Haberler
  • Spor
  • 2023 WCWS önizlemesi: Softball analizi, seçmeler, OU’yu kim durdurabilir

2023 WCWS önizlemesi: Softball analizi, seçmeler, OU’yu kim durdurabilir

ABONE OL
Haziran 3, 2023 13:26
2023 WCWS önizlemesi: Softball analizi, seçmeler, OU’yu kim durdurabilir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadınlar Koleji Dünya Serisi burada ve yedi takım, Oklahoma’nın kolej softbol dünyasının zirvesindeki saltanatını sona erdirmek istiyor.

İki kez savunan şampiyon Sooners, WCWS’de üç turbaya ulaşan yalnızca ikinci takım olmaya çalışıyor. Cumartesi günkü süper bölgesel turnuvada heyecan verici bir geri dönüş kullanan Oklahoma, ülkeye skorda liderlik eden bir hücum ve ERA’da 1 numara olan atış ekibi sayesinde Division I tarihindeki en uzun galibiyet serisini sürüyor.

Sooners ne kadar ateşli olsa da, Oklahoma City’de şampiyonluk garanti değil. 2005’te sıralama başladığından beri, yalnızca yedi 1 Numaralı tohum (Oklahoma’nın 2021 ve 2022 kadroları dahil) ulusal şampiyonluğu kazandı.

3 Nolu Florida Eyaleti, 4 Numaralı Tennessee, 5 Numaralı Alabama, 6 Numaralı Oklahoma Eyaleti, 7 Numaralı Washington, 9 Numaralı Stanford ve 15 Numaralı Utah’ı içeren bir alandır.

Florida Eyaleti (2018), Alabama (2012) ve Washington (2009), son sekiz takımlık alan arasında şampiyonluk kupasını kaldıran diğer okullardır.

Uzmanlarımız, Oklahoma’nın tarih yazma şansının önündeki en büyük zorluğu, izlemeyi dört gözle bekledikleri eşleşmeleri ve önümüzdeki hafta nihai fark yaratanın kim olabileceğini açıklıyor.

Daha fazla voleybol kapsamı:
Eksiksiz WCWS programı

Oklahoma’nın hepsini tekrar kazanmasını engelleyebilecek bir şey nedir?

Jenny Dalton-Tepesi: Bu sezon Sooners’a etkili bir şekilde saldıran yüksek kalibreli atıcılarla birden fazla atış değişikliği gördük. Clemson, süperlerde birden fazla atıcı kullandı ve onları yenmeye yaklaştı. Zaferden bir adım uzakta. Oklahoma, bu baskı durumlarında defansif olarak hıçkırdı. Oklahoma’nın kadrosu yedek kulübesinde tamamen dolu olsa da, onları yenmenin tek yolu Sooners’ı rahatsız etmenin bir yolunu bulmak.

Amanda Scarborough: Florida Eyaletinin oyun planlaması. Florida Eyaleti’nin koçluk ekibi, defans geçişleri, eşleşmelere atış yapma ve karşılaştıkları her atıcıyı vurmak için benzersiz yaklaşımlar açısından her zaman en iyi planları bulur. Oyuncular her zaman hazırlıklıdır ve planlarına güvenirler. Artı, oyuncularının çoğu WCWS deneyimine sahip.

Kayla Braud: Sooners’ın bu sezon görmediği bir atış ikilisi, Oklahoma’yı yenmek isteyen biri için fark yaratabilir. Stanford’dan Alana Vawter ve sezon başındaki maçlarında yer almayan NiJaree Canady’yi veya Tennessee’den Payton Gottshall ve Ashley Rogers’ı düşünün.


Hangi takımın WCWS’ye giden yolu en etkileyici?

Dalton Tepesi: Stanford, Mart ayında sonunda onu sezon sonrası başarılı olmaya hazırlayan zor bir karar verdi. Nijaree Canady’yi omuz ağrısı nedeniyle dört hafta dinlendirmek, sezon sonunda dinlenmiş, ağrısız ve baskın olmasını sağladı. Bu, Jessica Allister’ın birinci sınıfını dinlendirmek için yaptığı cesurca bir çağrıydı ama tüm farkı yaratan buydu.

Scarborough: Oklahoma Eyaleti. Cowgirls’ün son 13 maçında NCAA turnuvasına girme rekoru 2-11’di ve açıkçası, öylece baktılar. Ancak Seçim Gösterisi ile bölge yarışmalarının ilk günü arasında, sıfırladılar ve her şeyi tamamen tersine çevirdiler. Turnuvada mükemmel bir 5-0’lar, rakiplerini 38-3 geride bırakıyorlar ve Şubat ve Mart’ta gördüğümüz ve rakiplerine hakim olan takım gibi görünüyorlar.

Ekmek: Alabama’nın turnuvadaki 5 numaralı sırasını sorgulayan ve bunu WCWS’ye giden daha kolay bir yol olarak gören epeyce insan var. Yine de Montana Fouts’un sakatlığı ve maç başına ortalama çok sayıda koşu yapmayan bir hücumla, Crimson Tide’ın son iki haftada yaptıkları etkileyiciydi. Jaala Torrence’ın Fout’lar olmadan bölgesel turdaki performansı ve ardından 1. Oyunu Big Ten şampiyonlarına bıraktıktan sonra süperlerde geri dönüşleri, Tide’ın mücadelesini gösterdi.


İzlemeyi sabırsızlıkla beklediğiniz bir X faktörü nedir?

Dalton Tepesi: Küçük şeyleri en iyi hangi takımın kutladığını arıyorum. Bu genellikle sürücü koltuğunda olan takımdır. Bir sığınaktaki enerji sahada bulaşıcıdır. Sessiz giden bir sığınak, düz oyuna dönüşür. Oklahoma bunu tüm sezon boyunca yaptı. Oklahoma sıcağının uzun günlerinde diğer okullar enerjiyi koruyabilir mi? Başlamayanlardan gelen duygu ve enerji büyük bir etki yaratır.

Scarborough: Stanford’dan Aly Kaneshiro. Kardinal’in muazzam atış ekibi için plakanın arkasında bir liderdir, sözde üs hırsızlarını atar ve NCAA turnuvasında sopası sıcak olmuştur. NCAA turnuvasında Stanford için istikrarlı ve güçlü olan bir lider.

Ekmek: Elit taban koşusu. Florida Eyaleti ve Tennessee gibi takımlar, temel koşunun yakın maçları kazanmada fark yaratabileceğini kanıtladı. Çalıntı üsler ve temel yollarda yüksek içgüdülere sahip bir koşu bulmak, WCWS’deki birkaç top oyununda sadece fark olabilir.


WCWS MOP için seçiminiz kim?

Dalton Tepesi: Tennessee’nin Kiki Milloy’unu severim. Etkileyici rakamlar ortaya koymaya devam ederse, bir şansı olur, ancak genellikle MOP şampiyon takımından gelir. Bence Oklahoma bu yıl natty’yi kazandı, bu yüzden oyum Tiare Jennings’e gidecek. Tutarlı gücü, şaşmaz savunması ve debriyaj performansları beni her zaman ona tezahürat ettiriyor.

Scarborough: Tiare Jennings. WCWS’deki en kavrayışlı, tutarlı ve izlemesi eğlenceli oyunculardan biri. İki ulusal şampiyona ile üç yıllık bir başlangıç ​​deneyimi ve büyük anların üstesinden gelme yeteneği özeldir.

Ekmek: Jayda Coleman. Coleman bu sezon OU’nun liderliğine gerçek dışı rakamlar koydu, takımın duygusal lideri ve gücü ve hızıyla oyunu değiştirebilir. yapabileceğinden bahsetmiyorum bile en iyileriyle home run yap orta sahada.


Ayakta kalan son iki takım kim olacak?

Dalton Tepesi: Bu yıl Tennessee ve Oklahoma’ya gelecek. Bu takımların gösterisini izlemek beni heyecanlandırıyor.

Scarborough: Oklahoma ve Oklahoma Eyaleti.

Ekmek: Oklahoma ve Tennessee.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.